BEDRIJVENTEAMS

🐡🌟 Ontketen de Kracht van Samenwerking met de Monkey Fun Run Bedrijventeams! 🌟🐡

Stel je voor: modder, obstakels, gelach, en een heleboel teamgeest. Het is tijd voor avontuur, en de Monkey Fun Run in ons prachtige Steenwijk is de perfecte plek om dit jaar jouw team naar nieuwe hoogten te tillen!

πŸ† Waarom meedoen als bedrijf? πŸ†

Ons exclusieve Bedrijventeampakket is meer dan alleen een obstakelrun. Het is een onvergetelijke ervaring die collega’s samenbrengt, de teamdynamiek versterkt en bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers. Zeg vaarwel tegen de traditionele teambuilding dagen en stap in een wereld van modder, plezier en avontuur!

🀝 Wat bieden we aan? 🀝

  • Team Building: De obstakels zijn ontworpen om samenwerking te bevorderen. Tackle de hindernissen als een team en versterk de banden tussen collega’s.
  • Gezondheid en Fitness: Moedig een gezonde levensstijl aan en laat je team in beweging komen!
  • Kostbare Herinneringen: Leg de teamgeest vast met een professionele digitale teamfoto, die als blijvende herinnering aan deze geweldige dag kan worden gedeeld en bewaard. Perfect voor op kantoor of op sociale media!
  • Bedrijfszichtbaarheid Verhogen: Laat uw merk stralen! Als onderdeel van het Bedrijventeampakket plaatsen wij het logo van uw bedrijf prominent op de Monkey Fun Run website, waarmee u zowel erkenning als betrokkenheid in de gemeenschap versterkt.
  • Exclusief Obstakelshirt met Bedrijfslogo: Toon uw bedrijfstrots met stijl! Elk lid van uw team ontvangt een uniek Monkey Fun Run obstakelshirt, gepersonaliseerd met het logo van uw bedrijf. Dit stijlvolle en functionele aandenken is perfect om de teamgeest hoog te houden tijdens de run en nog lang daarna!
  • Toegang tot de Exclusieve Afterparty: Laat het feest beginnen! Na de uitdagingen op het parcours is er niets beter dan samen te ontspannen en te vieren. De medewerkers van uw bedrijf krijgen toegang tot een bruisende afterparty, waar ze kunnen genieten van muziek, hapjes, drankjes en de gelegenheid om te netwerken in een leuke en ontspannen sfeer.
  • Netwerken en Plezier: Maak contact met andere lokale bedrijven en geniet samen van een dag vol energie, uitdagingen en lachen.

Stel je team op de proef, bouw aan onvergetelijke herinneringen en vier de kracht van samenwerking met het Monkey Fun Run Bedrijventeampakket.

πŸŽ‰ Investeer in Onvergetelijke Teamervaringen πŸŽ‰

Stap in een dag vol avontuur, samenwerking en plezier met ons scherp geprijsde Bedrijventeampakket! Voor slechts €350 ontvangt u 5 deelnametickets en 10 consumptiemunten om deel te nemen aan de Monkey Fun Run. Maar daar stopt het niet! U heeft de flexibiliteit om uw team uit te breiden – elke extra persoon kan worden toegevoegd voor slechts €50 per deelnemer. Dit is niet zomaar een dag uit het kantoor, het is een investering in de teamgeest, gezondheid, en het geluk van uw medewerkers. Grijp deze kans en maak blijvende herinneringen samen!

🌟 Neem vandaag nog contact met ons op en maak van deze Monkey Fun Run een avontuur dat jouw team nooit zal vergeten! 🌟

 

PS: mocht je niet als bedrijventeam mee willen doen, maar wel vriend van de Monkey Fun Run worden, bekijk dan onze sponsor informatie pakketten.


Deze bedrijven doen mee aan de Monkey Fun Run

Bedrijventeam aanmelden

Leave this field blank

Indien u gebruik maakt van het Monkey Fun Run Bedrijfsshirt, zou u uw logo dan apart willen mailen naar sponsors@vestingstadrun.nl