SPORTIEF AANBOD

Om optimaal aan de start te verschijnen tijdens de Monkey Fun Run hebben een aantal sportaanbieders een aanbod voor jullie gecreëerd waar je gebruik van kan maken.

Mocht je iets zien waar je interesse in hebt kan je contact opnemen met de desbetreffende sportaanbieder.

Heel veel succes met de voorbereiding!

Till the Ent

Op de volgenden tijdstippen kan je bij Justin Ent bootcamples volgen om je zo optimaal voor te bereiden voor de Monkey Fun Run.

Justin heeft de volgende tijden ter beschikking gesteld:

Maandag 10 juli: 20:30 tot 21:30
Vrijdag 14 juli: 10:00 tot 11:00
Maandag 17 juli: 20:30 tot 21:30
Vrijdag 21 juli: 10:00 tot 11:00

Per les is er plek voor 14 personen. Aanmelden en meer informatie kan je vinden op zijn website.

Bekijk het aanbod

Fitness Hier

Even proefdraaien voor de Monkey Fun Run?

Volg een GRATIS PROEFWEEK bij Fitness Hier en verschijn goed voorbereid aan de start!

Laat deze pagina op je telefoon zien of print de foto uit en lever deze in.

Fitness Hier – Roomweg 9 te Steenwijk

Anytime Fitness

Ben je een nachtbraker of juist een vroege vogel? Wil je ten alle tijde kunnen sporten in een sportschool? Dan is Anytime Fitness wellicht iets voor jou! Bij Anytime Fitness kan je 24/7 sporten wanneer jou het uitkomt. Naast dat ze beschikken over de nieuwste apparatuur zijn er ook diverse binnen en buiten lessen die je kan volgen. Zit je even vast met je progressie of zit je met een vraag over voeding? Dan bieden ze persoonlijke begeleiding om je verder op weg te helpen. Hun slogan is niks voor niks: Geen uitdaging te groot!

Het aanbod

Bij het laten zien van je Monkey Fun Run ticket kan je lid worden bij Anytime Fitness zonder dat je inschrijfgeld hoeft te betalen. Daarnaast is er een actie van de maand waarbij je een maand gratis krijgt wanneer jij je inschrijft. Hiermee bespaar je ruim 50 euro en hier kan je een hoop leuke dingen van doen! Deze actie geldt tot 31 juli 2023.

Fun Fit Steenwijk – jouw personal trainer aan huis

1 jaar onbeperkt toegang tot Fun Fit Online sport academy voor €19,95

Speciaal voor de deelnemers van de Monkey Fun Run heeft Samantha haar Fun Fit Online platform tijdelijk haar prijs verlaagd van €97 naar €19,95. Voor deze prijs krijg je een jaar lang onbeperkt toegang tot haar Fun Fit Online platform. Hiermee kan je op elk moment één van de (sport)lessen volgen die beschikbaar is op haar platform. Meer informatie kan je via onderstaande knop vinden.

Meer informatie

Sportplan Nederland

“SPORTEN IS VOOR IEDEREEN”

Iedereen is welkom. We helpen iedereen.

 

Het aanbod

Sportplan Nederland stelt een gratis proefweek ter beschikking speciaal voor de Monkey Fun Run deelnemers. Kom vrijblijvend kennis maken met hun cultuur, manier van trainen en kijk of dit bij je past. Bij SPN zijn er verschillende trainingen waaronder:

Workout of the Week (WOW),

Hardlopen,

Begeleid Vrij Sporten (FIT)

Fitness voor Kinderen

Aanmelden kan door hun een email te sturen onder vermelding van de Monkey Fun Run en dan zal Robin je verder begeleiden.